Відтепер клієнти ГК «Нафтогаз України» у Донецькій області можуть передавати дані лічильників напряму, повідомляє прес-служба компанії.

Зробити це можна в особистому кабінеті на сайті gas.ua або в чат-боті GASUA у Viber та Telegram.

Важливо! «Нафтогаз» не нараховує об’єми. ПАТ «Донецькоблгаз» напряму отримує інформацію, яку передали споживачі, обробляє дані та нараховує об’єми.

Як мешканцям Донеччини передати дані лічильника через ГК "Нафтогаз України"?

Перш за все, потрібно бути нашим клієнтом (Ще не приєдналися? Як подати заявку, ви знайдете тут: https://bit.ly/3rhUTMH)

Зайдіть у Viber або Telegram, введіть у рядок пошуку GASUA і знайдіть чат-бот ГК «Нафтогаз України».

Ви також можете перейти у чат-бот, відсканувавши QR-код на сайті gas.ua: просто натисніть на жовтий значок із повідомленням у правому нижньому куті на сайті.

Для того, щоб передати дані лічильника, оберіть у головному меню чат-бота опцію «Передати показники». Далі введіть ваш особовий рахунок (якщо ви вже користувалися чат-ботом, він запропонує номер вашого рахунка автоматично) і вкажіть п’ять цифр показників лічильника.

Якщо ви бажаєте передати показники на сайті компанії gas.ua, увійдіть до вашого особистого кабінету та оберіть опцію «Внести показники» у верхній частині сайту. Далі у полі «Поточний показник» зазначте п’ять цифр показників лічильника.