Продовжується приведення до ладу покровських шляхопроводів. Вже відремонтовано половину так званого «Мирноградського мосту». А ось на шляхопроводах «Східний» та «Західний» роботи вже ось-ось мають розпочатися. Підрядник - місцева фірма «Агропромбуд» - бере на себе зобов’язання виконати ремонт якісно і дати трирічну гарантію безпроблемної експлуатації.

«Планується на цьому тижні або на початку наступного розпочати виконувати ці роботи. Вартість по мосту «Східний» складає 274 тисячі гривень, а «Західного» - 108 тисяч гривень. Там невеликі обсяги робіт, тому й ціна така. Підрядна організація, яка виграла ці тендери – «Агропромбуд». Також вона виконує роботи на основних магістралях, та, згідно з договірними відносинами, дає гарантійний термін щодо виконаних робіт три роки», - зазначив начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков.

Для вдалого ремонтування мостів, особливо шляхопроводу «Східний», зроблять реверсний рух на час робіт, або дорожники будуть працювати з настанням комендантської години.

Як саме ремонтуватимуть шляхопроводи – дивіться у сюжеті телекомпанії «Орбіта».