На тижні з 20 по 26 листопада жителів Покровської ТГ чекає найрізноманітніша погода – від снігу з дощем та «мінусами» до +13 у неділю. Докладніший прогноз ми зробили на основі даних сайту METEOPROG.COM.

Понеділок, 20 листопада, буде хмарним з опадами – сніг, мокрий сніг та дощ. Температура повітря триматиметься на рівні -1…+1°С. Вітер змінних напрямків з 8 м/с у другій половині дня притихне до 5 м/с.

Хмарна ніч вівторка, 21 листопада, буде з температурою -4°С. Протягом дня температура майже не зміниться: ранком на нас очікують -5°С, удень -3°С. Протягом дня крізь хмари пробиватиметься сонячне світло. Ймовірність опадів складає 20%. Вітер північно-західний, 6-5 м/с.

Ніч середи, 22 листопада, обіцяє бути найпрохолоднішою ніччю цього тижня. Очікуються -7°С. До вечора стовпчик термометра підніметься до 0°С. Протягом дня хмарно з проясненнями, увечері прогнозується сніг – імовірність 40%. Вітер змінних напрямків, 1-3 м/с.

Четвер, 23 листопада, прогнозується морозним. Протягом доби температура повітря триматиметься в діапазоні -4…-6°С. У темну пору доби - сніг, який до ранку припиниться. Удень очікується похмура погода з проясненнями. Вітер змінних напрямків, 4-5 м/с.

П’ятниця, 24 листопада, буде похмурою. Ймовірність опадів протягом доби - 20%. На ніч з п’ятниці на суботу очікується дощ. Стовпчик термометра з -6°С уночі підніметься до +4°С удень. Південно-західний вітер з 7 м/с посилиться до 10 м/с.

Вихідні прогнозуються з плюсовою температурою та дощами.

У суботу, 25 листопада, стовпчик термометра з +2°С вночі підніметься до +5°С удень. Доба буде похмурою, протягом дня ймовірність дощу становитиме 30-40%. І увечері він таки почнеться. Вітер змінюватиме напрямок, його швидкість буде 7-3 м/с.

Неділя, 26 листопада, вдень порадує +13°С, вночі стовпчики термометрів показуватимуть +6°С. При цілковитій хмарності протягом дня ймовірність опадів складе 30-40%, тож, скоріш за все, неділя буде дощовою. І вітряною – швидкість південного вітру сягатиме 11 м/с.