З початку роботи онлайн-сервісу показання електролічильників через чат-бот передали вже 72 тисячі разів. Легко оцінити переваги Viber-бота YASNO, адже він допомагає вирішити питання з електропостачання за лічені хвилини, а також зекономити електроенергію та кошти.

У чат-боті YASNO в Viber можна:

  • передати показання електролічильника за одним або кількома особовими рахунками;
  • сплатити за електроенергію без комісії;
  • дізнатися адресу найближчого енергоофісу;
  • отримати інформацію про енергоефективні продукти, що дозволяють економити: набори Розумний Watt з двозонним лічильником та послугою встановлення «під ключ», LED-освітлення, розумні розетки;
  • замовити консультацію спеціаліста з питань енергоефективності.

Щоб скористатись онлайн-помічником, достатньо перейти за посиланням та відсканувати QR-код на сайті YASNO або через пошук Viber знайти Yasno-online.

«Чат-бот YASNO у Viber – зручний онлайн-сервіс у популярному мессенджері, яким користується понад 96% власників смартфонів в Україні. Він допоможе за декілька хвилин вирішити усі питання, пов’язані з електропостачанням. Через Viber-бот YASNO можна передати показання та розрахуватись за електроенергію за себе, своїх батьків, друзів та сусідів, які не користуються інтернетом», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Нагадаємо, мешканцям Донеччини слід сплачувати за електроенергію щомісяця до 20 числа. Зробити це можна також в Особистому кабінеті на сайті YASNO, через інтернет-банкінг чи платіжні системи (IPay, PayHub та ін.), якими ви користуєтесь зі свого комп’ютера або смартфону.