Група Метінвест та Фонд Ріната Ахметова продовжують підтримувати українців найнеобхіднішим. До Покровська надійшла чергова партія гуманітарної допомоги в рамках проєкту «Рятуємо життя». Цього разу продуктові набори отримують ветерани підприємств Метінвест Покровськвугілля.

«Цього разу допомога прибула цілеспрямовано для ветеранів нашого виробництва, –  розповідає спеціалістка дирекції з персоналу та соціальних питань Метінвест Покровськвугілля Ольга Столярова. – Це близько трьох тисяч «посилених» продуктових наборів. Компанія не залишає своїх ветеранів – це вже не перша хвиля видачі гуманітарної допомоги».

До набору входять цукор, мука, рибні консерви, тушонка, згущене молоко та інші продукти. Видають допомогу за списками, які готує кожне підприємство компанії Метінвест Покровськвугілля.

Черга просувається досить швидко – до обіду отримати набори встигають більше двохсот людей. Колишні працівники вугільної галузі розчулені турботою та підтримкою, яка нині всім необхідна.

«Зараз дуже складний час, тому така допомога важлива», – каже ветеранка шахтарської праці Ніна Салій.

«Підтримка дуже потрібна, особливо людям похилого віку і особливо у воєнний час. Дуже дякуємо за цю допомогу Рінату Ахметову», – зазначає Ольга Бернат.

Компанія Метінвест Покровськвугілля вкотре підтверджує, що є соціально відповідальним підприємством, і що доля працівників, як нинішніх, так і колишніх, їй не байдужа.