4 людей загинуло, ще 4 поранено на Донеччині внаслідок ворожих атак 18 серпня. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

У Мирнограді ворог поцілив з артилерії по приватному сектору. Від влучання боєприпасу загинула 83-річна пенсіонерка, а жінка 56 років дістала мінно-вибухову травму.

Крім того, росіяни з дрону скинули вибуховий пристрій на одну з вулиць, по якій у той час йшов 41-річний місцевий житель. У нього діагностовано осколкові поранення та перелом шийного відділу хребта.

Через деякий час окупанти повторили атаку на Мирноград, внаслідок чого загинув 44-річний водій, який перебував за кермом автомобіля. Попередньо, ворог використав «ФАБ-500».

«Окрім цього, російські війська завдали удару по місту Торецьк. Снаряд окупантів поцілив по будинку, де мешкала подружня пара. Травми, несумісні з життям, отримала жінка 67 років, а її 64-річний чоловік зазнав поранень. Він перебуває у важкому стані», – повідомляють у прокуратурі.

Також під ворожий вогонь потрапило село Розлив Волноваського району, де на подвір’ї домоволодіння смертельно поранено 25-річного жителя, ще один 23-річний цивільний дістав тілесні ушкодження.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні внаслідок обстрілів у Мирнограді загинули двоє мирних людей.