На правах реклами

Кіберспорт визнано сьогодні окремим видом спорту. У ньому особливу роль відіграв Данило Тесленко. Це легендарна людина, яка присвятила 20 років свого життя грі Counter-Strike. Він відомий під псевдонімом Zeus . Наразі Данило не грає. Він написав книгу про те, як він домігся такого успіху, а також він відкрив онлайн-школу, в якій займається навчанням інших кіберспортсменів. Zeus зміг завоювати чемпіонські титули і розбивав найбільші рекорди.

Особливі якості Zeus Данила Тесленка

Те, чого зміг досягти Zeus Данило Тесленко, зробили його батьки. Багато батьків негативно ставляться до того, що їхні діти захоплюються іграми в комп'ютер. У час, коли Zeus починав грати, Інтернет і комп'ютер були рідкістю. Тому підлітки відвідували комп'ютерні клуби. Ці заклади працювали вночі, тож батьки цього не схвалювали.

Однак батьки Zeus були винятком. Його батько був бізнесменом, тому Zeus міг собі дозволити багато чого. Батьки не тільки не забороняли, вони підтримували його в кіберспорті. Це є справжньою рідкістю. Батько Zeus вважав, що за кіберспортом стоїть майбутнє. Він відпускав Данила на всю ніч у комп'ютерні клуби, коли той був ще зовсім підлітком. Там хлопчик міг провести добу. У майбутньому Zeus був вдячний своєму батькові за те, що він зробив для нього. Саме позитивне ставлення батьків Zeus до його захоплень справило величезний вплив на успіх Данила.

Крім того, у Данила завжди були яскраво виражені якості лідера. Основою його тактики гри було те, що він швидко вмів якісно аналізувати інформацію. Також він міг точно стріляти, метати гранати і правильно підбирати тактику гри. Інші необхідні для успіху якості Zeus, які вплинули на його перемогу: висока стійкість, цілеспрямованість, мужність, капітанський дух. Більшість гравців у кіберспорт, дивлячись на його гру, починали любити Counter-Strike, а також команду Natus Vincere.

Інша якість Данила Тесленка - стриманість і скромність. Він отримував величезні гроші на виграшах у турнірах. Однак він ніколи цим не хвалився. Zeus говорив, що гроші не є для нього основною метою в житті.

У підсумку, завдяки його якостям і правильному підходу батьків, Zeus стає чотириразовим чемпіоном світу з Counter-Strike і Counter-Strike: Global Offensive. Для Zeus CS GO довгий час це було головним захопленням у його житті.

Кар'єра Zeus Данила Тесленка

Кар'єра Данила Тесленка була довгою. За весь її час він кілька разів змінював свої команди. Свій професійний шлях Zeus почав у 2002 році. Спочатку він грав у команді Arsenal. На той момент на території СНД це була популярна і сильна команда з Cs 1.6. Потім Данило знайомиться з Іоанном Сухарєвим. Він був популярний під ніком "Edward". Разом із ним Zeus став грати в команді Pro100. У цій команді Zeus вдалося виграти безліч турнірів у Росії, Україні та інших країнах пострадянського періоду. До 2009 року Zeus був учасником різних команд.

На початку 2009 року створюється Українська, мультигеймінгова організація, учасниками якої стали: Олександр Кохановський відомий також як "ZeroGravity", Edward, Даня Zeus і ще кілька хлопців. Вона називалася Natus Vincere. У складі цієї команди в кар'єрі Zeus стався справжній прорив. Їй вдалося завоювати безліч перемог. Капітаном команди був Zeus. Тут він проявив свої найважливіші лідерські якості. Капітаном цієї команди він був до 2016 року.

У 2016 році Zeus переходить у GAMBIT. Тут він також робить сенсацію - здобуває перемогу в Major турнір.

Наразі Zeus закінчив із кар'єрою кіберспорту. Він викладає у своїй онлайн школі. Також він запустив онлайн-лігу для гравців із СНД. Саме через цей проєкт пройдуть усі майбутні зірки кіберспорту України, Росії, Білорусі та Казахстану.