План перемоги України став головною темою розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося 24 жовтня. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Президент України Володимир Зеленський особисто представив цей план – так само, як представив його раніше нашим міжнародним партнерам. Ні в кого в світі немає сумнівів, що ця війна має закінчитись на умовах України. А тепер ми маємо план, як цього досягнути», – повідомив Вадим Філашкін.

Він також наголосив на важливості підтримки Плану перемоги України не тільки на політичному рівні, а й на рівні суспільств. Тому, за словами Вадима Філашкіна, громади Донеччини будуть старанно працювати зі своїми побратимами у різних західних країнах, щоб пояснити їхнім громадянам, що План перемоги – це єдиний шлях до завершення цієї війни.

«Вся Донеччина єдина у своєму прагненні миру. Але миру – через перемогу України. Перемогу на фронті реальному, і на фронті політичному. Такий мир – довгий та справедливий – може забезпечити План перемоги України Президента Володимира Зеленського», підкреслив Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Володимир Зеленський представив План перемоги на засіданні Верховної Ради України.