Начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін зустрівся з представниками благодійного фонду «Милосердя та здоров’я», аби обговорити подальшу співпрацю. Про це повідомляє кореспондент телеканалу «Орбіта».

Ще з 2016 року волонтери допомагають маломобільним верствам населення. Зараз працюють і за програмою «На щиті». Постійно опікуються 35 прифронтовими лікарнями та пів сотнею стабілізаційних пунктів. Допомога армії для них – в пріоритеті. Зокрема волонтери благодійного фонду передали102 автомобілі для потреб військових підрозділів, що воюють на Донеччині.

Підтримує наших захисників і місцева влада. Тільки цього року з обласного та місцевих бюджетів Донецької області на ці цілі було виділено понад 1 мільярд 300 мільйонів гривень.

«Тільки разом ми зможемо цей обсяг допомоги збільшити в рази. Була дуже велика кількість робочих зустрічей з волонтерським рухом, з міжнародними партнерами, громадськими організаціями. Мета – допомогти нашим захисникам», – зазначив Вадим Філашкін.

У ході робочої зустрічі з представниками БФ «Милосердя та здоров’я» визначили плани подальшої співпраці, обговорили напрямки, за якими допомога від фонду Донеччині могла би бути більш суттєвою. Зокрема йшлося про проєкт щодо постачання води.

Вадим Філашкін подякував представникам фонду за системну допомогу і наміри розширити напрямки підтримки Донецької області, а наприкінці зустрічі вручив нагрудні знаки.

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».