Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України запустило проєкт «Робота та відновлення» щодо пошуку роботи в галузі транспорту, зв’язку, будівництва та сфері відбудови в цілому. Про це повідомив прес-центр міністерства.

У рамках проєкту був створений вебсайт, який відображає пропозиції від роботодавців, залучених до відновлення регіонів, територій та інфраструктури, зокрема такі, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та проживання. 

«Цей проєкт допоможе забезпечити роботою українців, в тому числі тих, які були змушені залишити свої домівки. А також підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення в цілому», – зазначив Віце-прем'єр-міністр з відновлення Олександр Кубраков.

Портал вакансій має зручні фільтри та інструменти сортування, що дозволяє користувачам вибирати роботу залежно від сфери діяльності, географічного розташування або роботодавця. Наразі на вебсайті представлено більше тисячі актуальних вакансій, які постійно оновлюються.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в «Дії» з'явилась можливість замовити доставку посвідчення водія.