До чергової частини Покровського відділу поліції надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що до лікарні з чисельними травмами та переламами доставлені мешканці села Новоолексіївка – 82-річна жінка та її 84-річний чоловік. Про повідомляється на сайті Покровського ВП.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження пенсіонерам спричинив кухонним молотком незнайомець, який вночі проник до їх будинку та вимагав гроші. Не отримавши бажаного, нападник забрав продукти харчування та зник.

На затримання зловмисника відразу були орієнтовані всі наряди поліції. Невдовзі було встановлено його особу. Нападником виявився 34-річний киянин, який приїхав до Покровського району, аби переховатися від поліції, яка розшукує його за скоєння майнових злочинів у столиці.

Чоловік гостював у знайомої. У пошуках грошей він проник до будинку літнього подружжя в селі Новоолексіївка, а наступного дня повернувся до Києва. Там він і був затриманий поліцейськими та доставлений до Покровська.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.