Минулої ночі до чергової частини поліції надійшло повідомлення від працівників «швидкої» про надання допомоги 43-річному місцевому мешканцю з чисельними тілесними ушкодженнями.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 01.00 на потерпілого посеред вулиці напали двоє чоловіків та жінка. Нападники били постраждалого поки той не втратив свідомість, а потім забрали його мобільний телефон та банківську картку.

Поліцейські розшукали підозрюваних. Ними виявилися місцеві жителі - двоє молодиків, 22 та 23 років, яких раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, та 40-річна жінка.

Фігурантів було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На момент затримання зловмисники встигли витратити близько 550 гривень з банківської картки.

Майно, здобуте злочинним шляхом, вилучено та буде повернуто законному власнику, а відносно нападників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

pokrovsk-police.dn.ua