Під час з’ясування стосунків нетверезому чоловіку слів виявилося замало і він почав бити цивільну дружину, поки вона не втратила свідомість. Подробиці повідомляє сайт поліції Донеччини.

19 квітня до Авдіївського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що вона виявила труп своєї знайомої з ознаками насильницької смерті.

В ході першочергових слідчих та розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 28-річний співмешканець померлої.

Встановлено, що напередодні ввечері між загиблою та її співмешканцем виник конфлікт, в ході якого чоловік почав її бити. Коли жінка перестала подавати ознаки життя, зловмисник злякався та втік на вулицю через вікно.

Слід зауважити, що під час «з’ясування стосунків» у квартирі знаходилися двоє їх малолітніх дітей, які спали у сусідній кімнаті.

Чоловіка було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.