УЗ знижує ціни на квитки Інтерсіті на 15%, але, якщо купувати їх заздалегідь, економія може скласти 20-25%, інформує Ліга.

З 1 листопада АТ "Укрзалізниця" на 15% знизить вартість квитків на всі потяги категорій Інтерсіті і Інтерсіті+, а якщо купувати квитки заздалегідь, то економія може скласти 20-25%. Про це написав у Facebook керівник філії «Пасажирська компанія» Укрзалізниці Олександр Перцовський.

«З 1 листопада подорожувати безпечніше і тримати дистанцію стає дешевше. Наприклад, якщо подорожувати серед тижня і брати квиток за місяць, то дістатися до Харкова в комфорті 1-го класу можна за 474 грн, а до Львова – за 535 грн. В розпал епідемії – це крок назустріч безпеці подорожуючих», – написав він.

Олександр Перцовський також зазначив, що УЗ зважилася на таку «безстрокову акцію» через нерівномірне заповнення вагонів.

«Ми побачили, що 2-й клас наповнений практично на докризовому рівні, а 1-й – практично порожній», – написав Перцовський і додав, що в поїздів Інтерсіті+ широке «меню»: Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Костянтинівка, Одеса, Покровськ, Кривий Ріг та інші проміжні станції.