Друзі, ця крихітка потребує нашої допомоги. Софійці лише півтора рочки, але вона вже справжній боєць.

Численні маніпуляції, нескінченні крапельниці та уколи. І так щодня. Від самого народження дівчинка бореться за своє життя, пройшла випробування і біль, які здатен витримати не кожен дорослий.

Діагноз Софійки: вроджені вади розвитку жовчевивідних шляхів, біліарна атрезія, вторинний біліарний цироз печінки, портальна гіпертензія, холестатичний гепатит, токсична енцефалопатія, асцит. Відкрито овальний отвір. Пупкова грижа. Була проведена операція по Касаї, але бажаного ефекту вона не дала.

Після операції, тривалої терапії та ще купи всього, її наразі врятує лише пересадка печінки. Її готові зробити в Італії. Це коштує близько 130 тисяч євро.

Для мами, яка ростить манюню сама, це захмарні гроші. Тато Софійки загинув, коли мама була нею вагітна. Зараз всі статки йдуть на підтримуючу терапію для малявки.

Родина подала документи до МОЗ, аби держава профінансувала операцію. Там обіцяли розглянути їхню історію. Але на це треба час. У Софійки його, на жаль, дуже мало.

Попри все, дівчинка тримається і ми всі віримо, що вона дочекається трансплантації! Але діяти потрібно невідкладно! Дівчинку врятує термінова трансплантація печінки.

Наразі Софійка знаходиться в Боярській дитячій лікарні, отримує новий курс підтримуючої терапії.

Родина буде вдячна за будь-яку допомогу, в тому числі за поширення інформації про малечу.

Допомога Софійці:

Номер карти ПриватБанку:

5168757407373606 - Кулініч Наталя, мама.

У коментарі: на лікування Софійки.

Карта конвертована і виведена на безпечний рахунок.

За перебігом лікування Софійки можна слідкувати на сторінці у Facebook.