25 квітня близько 13:00 росіяни атакували селище Удачне ракетою «Іскандер-М». Обстріл забрав життя трьох мирних людей, ще четверо отримали поранення. У селищі зафіксовані чималі руйнування. З місцевими жителями поспілкувалася знімальна група ТК «Орбіта».

«Спочатку глухий звук, потім гучний. Мене не було вдома, я саме повертався з міста. Тільки до перехрестя доїхав – і тут вибух. Об’їхав навколо, думаю – раптом буде повторно», – розповідає житель Удачного Анатолій Сергійович.

Зовні будинок чоловіка цілий, але більшість вікон вибиті, вибухова хвиля також пошкодила дах. Анатолій Сергійович каже: якби він був у дворі, шматки покрівлі та інше будівельне сміття впали б на нього.

Пані Людмилу та її колег врятувала робота онлайн.

«Дякувати нашій нашому керівництву, що розпустили нас додому. Наш офіс постраждав, пошкодило вікна. А вдома – я далеченько живу – Бог милував», – розповіла пані Людмила.

На сьогодні жителі 30 будинків у селищі заявили про руйнування внаслідок обстрілу. Також зазнали пошкоджень адмінбудівля, клуб, школа та будинок побуту.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора росіяни обстріляли селище Удачне.