У місті Родинське усувають наслідки ворожого обстрілу, що стався 21 вересня. На допомогу місцевим мешканцям прийшли комунальні служби і благодійні організації. Внаслідок російської агресії у місті пошкоджень зазнали і приватні будинки, і комунальні об’єкти.

«Для ліквідації наслідків обстрілу задіяна техніка наших комунальних підприємств – багатогалузевого комунального підприємства та водоканалу, розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. – Працюють і наші люди. Все це разом дасть змогу якнайшвидше подолати наслідки обстрілу».

Вибухом було пошкоджено магістральний водогін. Над ліквідацією пориву працювали впродовж вихідних. Ремонтні роботи тривають.

Заявки від громадян, чиї домівки зазнали пошкоджень, опрацьовані. За допомогою щодо відновлення майна звернулись 30 мешканців Родинського.

«10 заявок було подано на ремонт пошкоджених дахів, - каже Олексій Стебель. – Також це вікна та інше».

Вчергове приїхали підтримали родинців і представники гуманітарної місії «Проліска». 100 комплектів будматеріалів благодійники привезли для ремонту пошкоджених будівель. Доставленої у місто гуманітарної допомоги вистачить для екстреного ремонту 30 будинків.

Як усувають наслідки обстрілу – дізнаєтесь із сюжету ТК «Орбіта».