Сьогодні вночі росіяни вчергове обстріляли Селидове, внаслідок чого отримали поранення четверо людей. Про це повідомляють у Селидівській міській військовій адміністрації.

«19 березня близько 02:30 російські війська обстріляли місто Селидове двома ракетами С-300. Поранено 4 цивільних особи», – йдеться в повідомленні.

У Донецькій обласній прокуратурі уточнили вік постраждалих. Це три жінки віком 64, 65 та 82 роки, а також 58-річний чоловік, які перебували в оселях. Вони зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.

«Пораненим з мінно-вибуховими травмами, забоями, струсом головного мозку й переламами ребер надано невідкладну медичну допомогу», – повідомляють у прокуратурі.

Внаслідок обстрілу пошкоджено щонайменше 24 домоволодіння і 4 автомобілі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в ніч з 16 на 17 березня росіяни спрямували на Селидове плануючу бомбу «УМПБ -Д30СМ», поцілили біля багатоквартирного будинку.