У Покровську внаслідок обстрілу пошкоджені інфраструктурні об'єкти. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філакшкін, коментуючи оперативну ситуацію в області станом на ранок 5 лютого.

«Серед ночі росіяни ударили ракетою по Покровську – пошкодили 4 інфраструктурні об'єкти», – зазначив очільник Донеччини.

Інформації про постраждалих не надходило – повідомляють у поліції Донецької області.

«Сьогодні близько 2:00 росіяни обстріляли Покровськ. Пошкоджено інфраструктуру. Інформації про постраждалих не надходило», – повідомляють у поліції.

Крім цього, за інформацією Вадима Філашкіна, в Покровському районі поранені 2 людини в Авдіївці. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Георгіївка і Максимільянівка.

У Краматорському районі обстріляні околиці Костянтинівської громади, без жертв.

У Бахмутському районі в Торецьку 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено будинок і об'єкт інфраструктури. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка, Федорівка і Васюківка, у Званівській – Переїзне і Верхньокам'янське. Під вогнем Часів Яр і Сіверськ.

Всього за добу росіяни 5 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 49 осіб, у тому числі 15 дітей.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську внаслідок ракетного удару 3 лютого пошкоджено завод та будівлю ДСНС.