Майже два десятки дронів посилять тактичну перевагу Збройних сил України. Група Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського закупила для військових дрони марок DJI Air 2S Fly More Combo та DJI Air Mavic 3 Fly More Combo та передала їх на схід країни. Також ЗСУ отримали прилад нічного бачення й тепловізор – повідомляє METINVEST.MEDIA.

Кілька днів тому на Київщині під час передачі партії з 2700 бронежилетів і касок речник голови Київської обласної військової адміністрації Олег Матвієнко сказав, що співпраця продовжується – очікуємо постачання тактичного приладдя. Запит на обладнання отримано від військових, що боронять Донецьку та Луганську області. Слова не розійшлися зі справою – техніка вже допомагає нашим захисникам виборювати перемогу на передовій.

«Пан голова Київської обласної військової адміністрації генерал Павлюк звернувся до бізнесу з цим питанням – дуже оперативно на це зреагувала Група Метінвест Ріната Ахметова. За декілька днів були куплені дрони, тепловізори, «нічники». Зараз передаємо ЗСУ в Донецьку, Луганську область. Завтра зранку вже буде на бойових позиціях»,  заявив Олег МАТВІЄНКО.

Допомога військовим від компанії Метінвест іде регулярно й системно. Група Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського безоплатно забезпечить військових більше ніж 100 тис. бронежилетів. Ця кількість закриває значну частину потреб військових, зокрема – співробітників компанії, які були мобілізовані.

Також коштами Метінвесту придбані 1100 тепловізорів, понад 8100 касок та 500 аптечок.

Про актуальну ситуацію на підприємствах Групи Метінвест і в Україні читайте в спеціальному лонгріді. Оновлення інформації – 24/7. Додавайте до закладок та діліться з друзями. Зберігайте спокій і довіряйте лише офіційним джерелам інформації.