На водоймах Донецької області за минулу добу сталося три нещасних випадки. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.

26 червня о 14:28 до Головного управління надійшла інформація про нещасний випадок, який стався поблизу пляжу «Ібіца» на Голубих озерах, що в м. Лиман Краматорського району. Співробітники комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби за допомогою водолазного обладнання виявили, доставили на берег та передали співробітникам Національної поліції тіло чоловіка 1984 року народження.

Чергове повідомлення надійшло о 14:40. На узбережжі Азовського моря на пляжі біля кафе «Сад», що розташоване в м. Маріуполь, було виявлено тіло чоловіка 1972 року народження. Співробітники швидкої медичної допомоги по прибуттю до місця події констатували смерть чоловіка.

О 19:24 26 червня надійшло ще одне повідомлення про нещасний випадок, який стався у м. Краматорськ. Із р. Маячка рятувальниками за допомогою пожежного багра було витягнуто на берег та передано співробітникам Національної поліції тіло чоловіка, анкетні дані якого встановлюються.