Управління соціального захисту населення Покровської міської ради запрошує учасників операції об’єднаних сил та антитерористичної операції, учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, осіб з інвалідністю внаслідок бойових дій з числа учасників АТО/ООС зареєстрованих на території міста Покровськ та приєднаних територіях або мають статус внутрішньо-переміщеної особи та фактично проживають на території міста та приєднаних територіях, для оформлення матеріальної допомоги до Дня Незалежності. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

Порядок надання матеріальної допомоги до Дня Незалежності за рахунок коштів місцевого бюджету особам з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників антитерористичної операції, учасникам бойових дій, які брали безпосередньо участь в операції об’єднаних сил, антитерористичній операції та членам сімей загиблих учасників АТО затверджено рішенням міської ради від 21.04.2021 № 8/8-16.

Зазначеним категоріям осіб необхідно звернутися до управління соціального захисту населення міської ради за адресою: м. Покровськ, вул. Поштова, 22, каб. 32.

При собі треба мати:

- копію паспорта;

- копію ідентифікаційного коду;

- копію посвідчення УБД;

- копії документів, що підтверджують безпосередню участь в антитерористичній операції;

- заява з банківської установи про поточний рахунок.