30 листопада близько 18.00 в Ясинуватському районі перекинувся автобус з 50 пасажирами. Про це повідомляють Покровський відділ поліції та Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

За повідомленням ДСНС, аварія сталася на автодорозі Т0511 біля повороту на село Керамік Ясинуватського району. Автобус перевозив дві бригади робочих з Маріуполя до Костянтинівки.

Повідомлення про ДТП надійшло до Служби порятунку о 18:30. По прибуттю рятувальників до місця події було з'ясовано, що в результаті аварії постраждало три особи: 1990, 1988 та 1970 років народження. Вони отримали травми середньої важкості та направлені до МЛ №5 м. Костянтинівка. Пізніше, о 22:00, надійшла інформація про ще двох постраждалих у ДТП, 1971 та 1976 років народження, які самостійно звернулись до тієї ж лікарні.

Автобус за допомогою автокрану поставили на колеса, але його подальший рух був неможливим унаслідок технічної несправності. ДТП не вплинула на рух автотранспорту на цій ділянці автодороги.

За інформацією поліції, попередньо встановлено, що водій автобусу не впорався з керуванням, у результаті транспортний засіб з'їхав з дороги та перекинувся. За даним фактом Авдіїївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.