В установах центральної частини Покровська, які постраждали від обстрілу 7 серпня, тривають прибирання та ремонтні роботи. Йдеться зокрема про будівлю Пенсійного фонду, відділ архітектури та містобудування та Центр надання адміністративних послуг – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

У Покровському управлінні Пенсійного фонду техніка вціліла, людей не було. Але установа зараз фактично не працює: треба спочатку все прибрати, підключити електрику та сервери.

«Світла немає, але це питання буде вирішене за день-два. Нас підключать до іншої підстанції», – розповіла начальниця відділення з обслуговування громадян №6 сервісного центру Донецького ГУ ПФУ Ангелина Солонікова.

В одному вцілілому кабінеті вже працює відділ архітектури та містобудування. Тут прибрали, що змогли, комунальники закрили віконні отвори.

«З наших кабінетів залишився один, у якому ми всі разом зараз знаходимось. Постраждали всі три кабінети, які виходять у двір, і четвертий на іншому боці, всі рами було вивернуто», – розповідає завідувачка сектору планування відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Ольга Топало.

У приміщенні ЦНАПу на вулиці Гірника вибиті три вікна, пошкоджена комп’ютерна техніка.

«Ми вже підписуємо договір на придбання нових вікон, і з п’ятниці наш центр розпочне роботу в приміщенні на Гірника, 1. Зараз ми тимчасово переїхали до нашого центрального офісу на вулиці Європейській», – зазначає начальниця ЦНАП Алевтина Жук.

Подробиці – в сюжеті ТК «Орбіта».