Клієнти «Донецьких енергетичних послуг» можуть сплачувати за електроенергію через термінали у центрах обслуговування. Процес займає близько 3 хвилин.


Мешканка Маріуполя Ольга Юріївна каже: сплачує за електроенергію через термінали самообслуговування вдруге. «Подобається, що є покрокова інструкція для проведення платежу. Раніше користувалася інтернет-банкінгом, але при сплаті через термінал є плюс – у мене залишається чек», – розповідає Ольга.

Якщо клієнтам потрібна допомога – адміністратори розкажуть та покажуть як працювати з терміналом. Чек про сплату буде підтвердженням того, що операція пройшла успішно. Він може знадобитися і у випадках, коли споживач звіряє баланс на особовому рахунку.


«Мені зручно користуватися терміналом, бо операція займає декілька хвилин. Я дуже не люблю стояти в чергах, особливо з питань комуналки, як це часто буває в банку або на пошті. А тут все швидко та зрозуміло», – каже маріуполець Володимир Олексійович.

Термінали самообслуговування для оплати за електроенергію встановили у всіх центрах обслуговування «Донецьких енергетичних послуг», крім Авдіївського.

Також здійснити платіж можна:

  • в Особистому кабінеті на сайті «Донецьких енергетичних послуг» (можна обрати варіант оплати без комісії);
  • через інтернет-банкінг (Приват24, ПУМБ Online тощо);
  • у відділенні банку чи Укрпошти.

Зверніть увагу, що, сплачуючи за електроенергію, мешканцям Донеччини слід вказувати реквізити саме «Донецьких енергетичних послуг». В Особистому кабінеті реквізити оновлені автоматично.

«Ми розуміємо, що до кожного клієнта потрібен індивідуальний підхід. Тому даємо можливість самостійно обирати найбільш зручний сервіс для сплати рахунків за електроенергію», – зазначає директор компанії «Донецькі енергетичні послуги» Олександр Северін.

Незалежно від способу оплати, кошти будуть зараховані на особовий рахунок. Важливо вірно вказувати реквізити та перевіряти збережені шаблони при сплаті через інтернет-банкінг.