Автопарк транспортної дирекції «Метінвест Покровськвугілля» поповнився новим самоскидом. Про це повідомив начальник автоколони №4 транспортної дирекції Ігор Суботін.

Нова автівка буде перевозити відходи технологічних процесів збагачувальної фабрики «Свято-Варваринська»: відвозити породу на терикон.

«Придбаний автомобіль SCANIA G500 має вантажопідйомність більше 40 тонн, що на 10 тонн більше, ніж БелАЗи, які у нас використовуються. За рахунок цього, в тому числі завдяки економії палива, він більш економічний та продуктивний у роботі з перевезення відходів вуглезбагачення», – зазначив Ігор Суботін.

Нова SCANIA позиціонується виробником як великовантажний кр’єрний самоскид. Але її можна використовувати і на дорогах загального користування. Універсальність автівки дозволяє перевозити сипучі вантажі, що дасть можливість автотранспортному підприємству розширити територію співпраці з замовниками. 

Транспортна дирекція «Метінвест Покровськвугілля» продовжує планову модернізацію свого автопарку. За певен час тут повністю відійдуть від старих автомобілів, зроблених в країнах, що зараз знаходяться під санкціями. Перевагу планують віддавати європейським моделям.

Докладніше про переваги нової автівки – в сюжеті ТК «Орбіта».