8 та 9 березня на території обслуговування Покровського відділу поліції сталися дві ДТП. У першому випадку постраждала дружина мотоцикліста, який став винуватцем подвійної аварії в с. Новопавлівка, у другому – в Новогродівці водій автомобіля «Сitroen» не впорався із керуванням і врізався в дерево.


Минулої неділі, 8 березня, близько 15.00 до чергової частини Покровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Новопавлівка сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждала 35-річна жінка. Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 35-річний водій мотоцикла, виїжджаючи на головну дорогу не помітив автомобіль «Таврія», який знаходився попереду, і врізався в нього. Через зіткнення мотоцикл вилетів на зустрічну смугу і зачепив автомобіль «Кіа». В результаті події чисельні ушкодження отримала пасажирка мотоцикла, яку було госпіталізовано до травматологічного відділення мирноградської лікарні.

 

Учора, 9 березня о 23.00 до правоохоронців Селидового надійшло повідомлення про те, що в м. Новогродівка сталася ДТП. Встановлено, що 26-річний водій автомобіля «Сitroen» не впорався з керуванням і врізався в дерево. В автомобілі разом із водієм перебував пасажир, який і викликав швидку допомогу. Прибувши на місце, медики швидкої допомоги ушпиталили чоловіка до міської лікарні Селидового.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.