Інформація про нібито втрати Сил оборони під Селидовим не відповідає дійсності. Про це попереджають в об'єднаному пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку.

«Російські пропагандисти запустили дезінформаційну кампанію про нібито втрати Сил оборони України під Селидовим на Донеччині. Це російська ІПСО. Таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. Вони лише за добу 12 лютого склали 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5-го до 11 лютого) – 2947 осіб», – йдеться в повідомленні.

Щодо обстрілів Покровського району, в об'єднаному пресцентрі повідомляють, що приблизно о 10:40 ранку 13 лютого російські війська вдарили з РСЗВ «Ураган» по смт Цукурине.

«Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирних двоповерхових житлових будинки на вулиці Світла та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає», – зазначають у пресцентрі та просять довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вранці окупанти обстріляли Цукурине Селидівської громади.