У Селидовому поліцейські викрили групу підлітків, які скоїли крадіжку мопеду та двох велосипедів. Про це повідомляється на сайті покровських правоохоронців.

Минулого тижня до поліції Селидового звернувся 48-річний місцевий мешканець і повідомив, що невідомі викрали його мопед «Карпати», який він залишив біля продовольчого магазину.

У результаті вжитих оперативних заходів поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння даного злочину. Ними виявились троє неповнолітніх віком 14-15 років. Встановлено, що побачивши біля крамниці мопед, хлопці вирішили його викрасти аби покататись. Коли паливо скінчилось, вони вирішили мопед спалити, але в них не вийшло. Хлопці покинули викрадений транспортний засіб на околиці міста та втекли.

Правоохоронці також з’ясували, що «на совісті» підлітків окрім угону ще й крадіжки велосипедів – зі стоянки одного з місцевих підприємств хлопці викрали два двоколісних транспортних засоби, які належали працівницям даного закладу. Зі слів начальника Селидівського відділення поліції Романа Козінцева, мопед та велосипеди вилучено разом з іншими речовими доказами та вже найближчим часом буде повернуто потерпілим.

За цими фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 «Крадіжка» та ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.