Не відкладати життя на потім вирішила добропільчанка Тетяна Регеда – і в розпал війни відкрила у прифронтовому місті кафе. Про свою справу підприємиця розповіла знімальній групі телеканалу «Орбіта».

Певний час жінка працювала в їдальні місцевого виконкому. У 2022 році вимушена була евакуюватись, а повернувшись до рідного міста, відчула в собі сили започаткувати власну справу.

«Виникла ідея – щось треба робити. Десь щось залишилось: обладнання, посуд. Виникла ідея взяти в оренду приміщення. І вже буде півтора року, як ми працюємо», – розповідає Тетяна Регеда.

За її словами, розглядати кафе як прибутковий бізнес зараз на Донеччині важко. Бенкети як основна стаття заробітку майже відсутні, але Тетяна знайшла свою нішу в громадському харчуванні. Багато працівників різних установ ходять до закладу саме на комплексні обіди.

Нещодавно Тетяна взяла участь у проєкті єРобота і отримала грант 250 тисяч гривень. За умовами програми підприємиця влаштувала на роботу двох працівників. За грантові кошти вона придбала нову вивіску, сучасну кавомашину та оновила в закладі меблі. 

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».