Поліцейські Покровська отримали інформацію про те, що у м.Родинське здійснюється незаконна реалізація тютюнових виробів. Було встановлено, що жінка, яка не є підприємцем, незаконно займається підприємницькою діяльністю, а саме здійснює продаж тютюнових виробів з акцизними марками, які викликають сумніви щодо їх справжності. Про це повідомляє Покровське районе управління поліції.

Під час проведення обшуку в самозбудованому павільйоні на ринку у м.Родинське, поліцейські Покровського районного управління поліції вилучили 361 пачку цигарок та 209 блоків з тютюновими виробами, акцизні марки яких викликають сумніви щодо їх справжності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Триває досудове розслідування.