Співвласники багатоквартирних будинків Родинського продовжують отримувати будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт. Сьогодні було опрацьовано понад 40 заявок, за якими місцеві мешканці отримували шпаклівку, фарбу та руберойд. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

Міська влада Покровська планомірно створює комфортні умови для мешканців усієї громади. Наприклад, у Родинському надається активна підтримка об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків.

«Стану житлово-комунальної сфери ми приділяємо особливу увагу, взаємодіємо зі старшими будинків та разом з представниками житлово-комунального відділу аналізуємо, що вже зроблено та які види робіт ще треба виконати. Ми опрацювали усі заявки, які надійшли з початку року та визначили пріоритети для кожної адреси окремо», - зауважила староста Родинського Катерина Андрійченко.

Щоб виконати ремонтні роботи сьогодні мешканці понад 40 будинків отримували будівельні матеріали: фарбу, шпаклівку та руберойд.

Серед тих, хто прагне жити у комфортному та сучасному будинку - Лейла Савченко. Сьогодні жінка отримує матеріали для ремонту у під’їзді. Більш глобальні роботи були виконані раніше і наразі будинок перебуває у гарному стані.

Олексій Чащін, старший будинків №6 та 8 по вулиці Пушкіна – теж у черзі за будівельними матеріалами. Ще минулого року разом з місцевими мешканцями чоловік розпочав ремонт у двох під’їздах, але продовжити його не вистачило коштів. Тож, допомога від Покровської міської ради сьогодні дуже доречна.

Загалом, мешканцям ОСББ було видано понад 300 мішків шпаклівки, 150 рулонів руберойду та десятки банок фарби.

«Це вже третя видача будівельних матеріалів за останній місяць. У більшості, серед отримувачів – представники ОСББ, які відчувають відповідальність за свої будинки та завжди раціонально використовують кошти, які сплачують за їх утримання», - зазначив начальник житлово-комунального відділу Покровської міськради Дмитро Візенков.

Своєю чергою, мешканці шахтарського містечка відзначають, що будматеріали стали суттєвою підтримкою для ОСББ, адже самостійно придбати їх досить важко через високу вартість.