Наприкінці минулого тижня розпочався ремонт найбільш навантажених доріг Родинського. Першочергово взялися за дві основні вулиці – Шахтарської слави та Пушкіна.

Виконавцем є підрядна організація «Агропромбуд». Використовують технологію картового ремонту доріг, що має гарантійний термін - три роки.

«Як і обіцяли, наразі ми виконуємо роботи в місті Родинське. Попередньо були виконані роботи, що пов'язані з ремонтом зливової каналізації. Вона була порушена, багато років її ніхто не ремонтував. Ми розуміємо, що таке питання потрібно вирішити на тривалий термін, тому якісно виконали ці роботи. Тепер ми можемо займатися асфальтуванням дорожнього покриття. На першому етапі ремонту виконане фрезерування на вказаних вулицях. Сподіваюся, що десь приблизно за тиждень ми побачимо новий асфальт на ділянках, які вже підготовлені до цих робіт. Ми вже готові оголосити про тендер на Prozorro на проведення ремонту на вулиці Краснолиманська в місті Родинське. Сподіваємося до кінця наступного місяця виконаємо весь запланований обсяг робіт з ремонту дорожнього покриття у Покровській громаді», - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Докладніше про те, як виконуються роботи, дивіться у сюжеті телекомпанії «Орбіта».