Увечері минулого дня до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на автошляху біля селища Новий Донбас Добропільського району сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав водій скутера.

На місце події була направлена карета швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції.

Під час огляду місця події поліцейські встановили, що 28-річний мешканець м. Білицьке, керуючи скутером, виїжджав з другорядної дороги та не надав перевагу в русі автомобілю NISSAN. 46-річний водій автомобіля не встиг зупинити автівку.

У результаті зіткнення водій скутера отримав чисельні травми та був госпіталізований до Добропільської міської лікарні. Травми виявилися несумісні з життям і чоловік помер.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

pokrovsk-police.dn.ua