У квартирах будинку в Покровську, кули прилетіла ракета 7 серпня, ніхто не ночує. Люди повертаються, аби забрати цінні речі та домашніх тварин. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Ще в понеділок пані Лілія мала власну квартиру в центрі Покровська. Тепер їй допомагають завантажити в мікроавтобус те, що вдалося винести з помешкання.

«У квартирі нічого не вціліло. У нас четвертий поверх, п’ятий поверх лежить над нами. Збираємо коробки, які можна зібрати. Техніка, телевізор – усього цього немає», – розповідає Лілія.

Мешканці будинків, постраждалих внаслідок обстрілу, розповідають, що після першого прильоту їх попередили про можливість повторного – тож більшість вийшла з будинків.

«Я ще взяла сміття та собаку і вийшла. У дворі була купа каміння та скла, багато людей, поліцейське оцеплення. Не знаю, як я дійшла до смітника, викинула. І кажу собі: «Що ж я роблю? А документи?» Ну ось, залишилась в тому, в чому була. Назад мене вже не пустили», – згадує Любов Борисівна.

Тепер вона приїжджає сюди, бо шукає домашніх улюбленців. У Любові Борисівни були твоє котів, поки знайшли одного.

Три доби провела в зруйнованій квартирі кішка Зефірка, але тепер тваринка в безпеці.

«Рятувальники не могли її знайти, вона на «киць-киць» не відгукається. Сьогодні проїжджали, побачили, що можна зайти. Полізли, дістали», – розповідає покровчанин Олександр.

Подробиці – в сюжеті ТК «Орбіта».