У вечірній та нічний час правоохоронці патрулюватимуть вулиці та громадські місця. Загалом до забезпечення публічної безпеки й порядку залучено близько 10 піших та автопатрулів.

Маршрути патрулювання наближено до пунктів незламності, торговельних закладів, банківських установ та інших об’єктів, які забезпечують життєдіяльність населення та функціонування критичної інфраструктури.

Правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу з громадянами, надають допомогу у разі необхідності та вживають заходів, спрямованих на попередження правопорушень.

Зважаючи на випадки, пов’язані з відключенням електроенергії, поліцейські звертаються до учасників дорожнього руху бути особливо пильними на дорозі в темну пору добу. Водіям варто дотримуватися швидкісного режиму та безпечної дистанції. Пішоходам теж варто подбати про власну безпеку – носити одяг зі світловідбивними елементами, користуватися ліхтариками та перед тим, як переходити дорогу, подивитися чи немає поруч машин.

Також нагадуємо про дотримання заходів безпеки та визначених обмежень в умовах воєнного стану. Під час сигналу повітряної тривоги – негайно прямуйте в найближче укриття чи захисну споруду. Будьте відповідальними та обережними!

Покровське РУП