У Покровську відбулося засідання комісії з призначення стипендій міської ради для обдарованих дітей та молоді, яка затвердила список стипендіатів у сфері освіти. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Розпочався новий навчальний рік, тож ми маємо нових претендентів на отримання стипендії міської ради. Також маємо вивести зі списків стипендіатів у сфері освіти у зв’язку з їх відрахуванням з навчальних закладів», – звернулася до членів комісії заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Рішенням комісії зі списків стипендіатів було виведено 19 учнів у зв’язку із закінченням навчання, або зміною закладу освіти, або закінченням строку виплати стипендії 31 серпня.

Крім того, комісія затвердила список нових стипендіатів у сфері освіти, до якого ввійшли 17 обдарованих дітей. Серед них – переможці обласних та всеукраїнських етапів учнівських олімпіад та конкурсів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Залежно від вікової категорії розмір стипендії складає 1100 або 1200 гривень на місяць.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що в Покровській громаді визначили отримувачів стипендій для обдарованої молоді в сферах культури та спорту.