У Покровську комунальники встановили нову зупинку громадського транспорту навпроти парку «Ювілейний» в мікрорайоні «Південний». Про це повідомив начальник відділу транспорту Покровської міськради Андрій Луганський.

Облаштувати зупинковий павільйон в цьому місці городяни попросили начальника Покровської МВА Сергія Добряка на одному з прийомів.

«Під час зустрічі очільника адміністрації міста з мешканцями було дуже багато питань щодо встановлення критої зупинки в мікрорайоні «Південний» навпроти парку «Ювілейний». Фахівці комунального підприємства «Покровськавто» власними силами за власний кошт проводять роботи зі встановлення критої металевої зупинки по маршруту №10 в бік центру міста», – розповів Андрій Луганський.

Це не всі роботи з облаштування зупинок у цій частині Покровська.

«Наступний етап – це зупинка на іншому боці дороги. Також є численні звернення громадян щодо встановлення такої зупинки», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Серед найпопулярніших звернень покровчан до військової адміністрації міста – прохання облаштувати зупинки громадського транспорту. Тож встановлення критих автобусних зупинок в громаді планують продовжити – там, де є в цьому потреба.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську встановили зупинку на вулиці Філатова.