У Покровську визначили переможців муніципальної премії «За незламність», яку заснували до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації

Голосування тривало два тижні у відкритому доступі на сторінках Покровського управління соціального захисту населення. Конкурсна комісія одноголосно розподілила премії, враховуючи не тільки результати голосування, але й звіти, надані претендентами.

За вагомий внесок у захист прав та інтересів осіб з інвалідністю муніципальну премію І ступеню у розмірі 5 тисяч гривень вручили Людмилі Фоменко, яка виховує дитину з інвалідністю та бере активну участь у життєзабезпеченні вразливих верств населення. Пані Людмила вирішила передала весь виграш на підтримку та розвиток центру «Милосердя».

Премії ІІ ступеню по 3 тисячі гривень було присуджено двом членам Громадської Організації «Міське товариство інвалідів м. Покровськ» – Тетяні Четверик та Марині Хруцькій.

Заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна особисто вручила грошові сертифікати від Покровської МВА та висловила подяку преміантам.

«Ця премія показала громадськості, які героїчні люди живуть серед нас, у нашій громаді. Вони повністю залучені до процесу надання допомоги. Це щоденна важка праця, яка не дозволяє опустити руки чи зупинитись на досягнутому. Саме завдяки людям з добрими серцями наша громада повноцінно функціонує, вчиться та бореться», – зазначила Олена Харчевна.

На сьогодні в Покровській громаді проживає близько 3 тисяч людей з інвалідністю.

Детальніше про муніципальну премію «За незламність» – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що в Покровську пройшла акція, спрямована на запобігання проявам насилля