У Покровську визначились із кандидатурою на здобуття Премії Кабінету Міністрів України. Про це повідомили у Покровській МВА.

Сьогодні, 13 лютого, під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії щодо визначення кандидата на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Прийом документів від кандидатів тривав з 24 січня до 12 лютого. За цей час надійшла лише одна заявка.

Кандидатом на здобуття такої почесної нагороди став директор комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа міста Покровська», майстер спорту України з регбі та регбіліг, член Національної збірної команди України Ігор Юркін.

У свої 33 роки він поєднує вдале керівництво ДЮСШ та здобуття високих спортивних досягнень із волонтерською діяльністю.

Зважаючи на поданий пакет документів, що містив підтвердження досягнень у спорті та активну громадську діяльність, члени комісії одностайно підтримали кандидатуру Ігоря Юркіна.

«Це гідна кандидатура, яка заслуговує на Премію Кабінету Міністрів. Ігор займається не лише розвитком спорту, а й допомагає в розбудові громади. Ми живемо в умовах воєнного часу, тож дуже цінуємо активну життєву позицію наших покровчан. Ігор Юркін завжди допомагає і в розвантаженні гуманітарної допомоги, яка надходить до громади, і в розборі завалів після обстрілів. Він має дуже багато досягнень, і не лише спортивних, тож, сподіваюсь, що ця нагорода знайде свого переможця!» - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.