У Покровську пройшов волейбольний турнір, присвячений Дню батька, який відзначається 16 червня. Учасниками змагань стали майже двадцять хлопців та чоловіків різного віку. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«До Дня батька, який відзначають 16 червня, управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради ініціювало турнір з волейболу за участю тренерів, фахівців управління, а також представників Покровської молодіжної ради. У змаганнях беруть участь чоловіки старше 18 років – це дві команди з символічними назвами «Батьки» та «Діти». Наймолодшому учаснику 19 років, найстаршому 66», – розповіла провідна фахівчиня управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Оксана Ветошко.

Поділ на ці команди умовний: в обох були як зовсім молоді гравці, так і досвідчені.

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка зазначив, що такий турнір проводиться вже вдруге.

«Я дуже задоволений тим, що сьогодні на нашому турнірі присутні як батьки, так і діти, які надихають нашу молодь займатися фізичною культурою та спортом», – каже Віталій Щербинка.

Переможцем товариського турніру стала команда «Діти». Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що залізничники ТОВ «Вуглепромтранс» провели футбольний турнір на кубок Віктора Власова.