У Покровську відновлюють покрівлі, пошкоджені внаслідок обстрілу 5 квітня. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, обстрілом було пошкоджено близько 30 багатоповерхових будинків у районі динасового заводу. Незабаром після цього розпочалися ремонтні роботи.

Найбільше зазнали руйнувань три багатоквартирні будинки на вулиці Степана Бовкуна, де вибуховою хвилею було пошкоджено від 150 до 650 квадратних метрів покрівлі. За словами начальника житлово-комунального відділу Покровської МВА Данила Проскуренка, одна з багатоповерхівок уже перебуває в процесі ремонту.

«Роботи на вулиці Степана Бовкуна розпочалися минулого тижня. Планується повна заміна шиферної покрівлі та часткова заміна решетування, що пошкоджено внаслідок вибуху. Після завершення цих робіт буде продовжений ремонт інших будинків на цій вулиці, які також зазнали пошкоджень», – розповів Данил Проскуренко.

Всі роботи виконуються підрядними організаціями з використанням матеріалів з резерву Покровської МВА. Відновити покрівлю планується протягом 14 днів.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі 5 квітня ворог спрямував ракети на два райони Покровська.