У Покровську відбувся сьомий турнір пам’яті першого в Донецькій області майстра спорту України з настільного тенісу Мікаела Оганесяна, якого не стало 24 червня 2016 року. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Почесною гостею турніру стала дружина Мікаела Володимировича Галина Оганесян.

«Я хочу щиро подякувати усім присутнім, що ви не забуваєте Мікаела. Я рада, що цей турнір живе. З року в рік я бачу тут нових учасників, і це мене дуже тішить. Окрема подяка, звісно, Ігорю Юркіну – саме він був ініціатором проведення цих змагань ще від самого початку», – розповіла Галина Оганесян.

У сьомому турнірі пам’яті Мікаела Оганесяна взяли участь 23 спортсмени.

«Це 5 жінок та 18 чоловіків з Покровська, Родинського, Новогродівки, навіть є один представник Харкова. Змагання проходять за коловою системою – кожен зіграє з кожним, і це об’єктивно визначить переможців та призерів змагань», – розповів директор Покровської ДЮСШ Ігор Юркін.

Для учасників підготували пам’ятні символічні медалі та грамоти. Серед покровчан до турніру долучилися переважно тренери Управління сім’ї, молоді та спорту міської військової адміністрації.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що юні футболісти та волейболістки Покровської громади повернулися зі всеукраїнських змагань.