Збройні Сили України 6 грудня відзначатимуть 30-річний ювілей. По всій країні відбуваються заходи до цієї знаменної дати. Не стало виключенням і місто Покровськ.

Сьогодні у клубі імені Комарова пройшов патріотичний майстер-клас за участі військовослужбовців, активної молоді, представників Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради, ГО «Скаути Покровська» та міської Федерації спортивного метання ножа та сокири.

Як зазначив керівник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка, такі заходи покликані підвищити рівень патріотичного виховання молоді та сприяти всебічній співпраці майбутніх захисників та захисниць України із діючими військовослужбовцями.

Представники Покровського РТЦК та СП провели майстер-клас із збірки-розбірки автомату АК-74, а члени Спілки ветеранів-десантників розповіли хлопцям та дівчатам про будову та напрями застосування справжнього парашута. Теоретичний матеріал був проілюстрований наочними елементами військової служби.

Як стверджують самі діти, захід їм дуже сподобався, адже вони вперше бачили, а тим більше – могли доторкнутися до справжньої зброї та купола, який підкорив небо безліч разів.

Під час заходу присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. А представники Донецького обласного ТЦК та СП і Покровського РТЦК та СП наголосили на важливості виховання патріотичної молоді та розповіли про сучасну контрактну армію.