Спортивний комплекс «Металург» зустрів свято спорту – чемпіонат Донецької області з черліденгу. Про це повідомляє Обласний центр фізкультурно-оздоровчої роботи.

Перші обласні черліденгові змагання цьогоріччя 20 лютого зібрали учасників з Покровська, Родинського, Білицького, Краматорська і Добропілля.

Черлідери усіх вікових категорій змагалися у різних номінаціях: чер-данс-фрістайл команда (пом-пон); чер-данс фрістайл квартет; чер-данс-фрістайл дует (пом-пон); чер-данс-фрістайл соло (пом-пон); чер-команда; чер-мікст-команда; чер-індивідуальний виступ; групові станти; чер-данс джаз команда; чер-данс джаз квартет; чер-данс джаз дует; чер-данс джаз соло; чер-данс хіп-хоп команда; чер-данс хіп-хоп квартет; чер-данс хіп-хоп дует і чер-данс хіп-хоп соло.

У особистому заліку переможці і призери змагань нагороджені грамотами, медалями і кубками управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і Донецького обласного відокремленого підрозділу «Всеукраїнська федерація черліденгу груп підтримки спортивних команд».

Зазначимо, що спортсменів тренують: Наталія Коновалюк і Олеся Головко (місто Покровськ), Світлана Ситник (місто Родинське), Яна Шаталова (місто Білицьке і Добропілля) і Юлія Бибко (місто Краматорськ).

Чемпіонат області став відбірковим до чемпіонату України, який відбудеться вже наступного місяця у Запоріжжі.