Під керівництвом заступника міського голови Миколи Шабельника у Покровську відбулась чергова нарада очільників силових структур.

Участь у нараді взяли начальник районного управління поліції, служби безпеки, пожежно-рятувального загону, військовий комісар, очільники військової комендатури, мобільного госпіталю та новопризначений керівник окружної прокуратури.

На початку зустрічі заступник Микола Шабельник представив присутнім очільника Покровської окружної прокуратури Андрія Харину, який два тижні тому став до виконання професійних обов’язків.

«Покровська окружна прокуратура є найпотужнішою у Донецькій області – як за територією, так і за штатною кількістю. Вже визначені основні напрямки роботи відомства. Велику увагу приділяємо боротьбі з корупцією», - розповів окружний прокурор Андрій Харина.

Окрему увагу присутні приділили ходу виконання програми «Безпечне місто». На її реалізацію планують направити 7 мільйонів гривень.

«Ми зібрали пропозиції, які надали керівники силових відомств, спробували врахувати інтереси усіх, - зазначив Микола Шабельник. – Програма «Безпечне місто» досить масштабна та охоплює різні напрями діяльності».

Один з таких – встановлення у місті камер відеоспостереження. За словами Миколи Шабельника, такі заходи дозволять запобігти скоєнню правопорушень та встановити особистість злочинців.

Говорили під час наради про взаємодію та впровадження заходів, спрямованих на боротьбу з корупцією.

«У нас з колегами є ряд реалізацій, які вже «на виході». Мова йде про розкрадання бюджетних коштів. Хочу зазначити, що такого більше не буде. Використання фінансових ресурсів має бути ефективним та прозорим», - підкреслив начальник Покровського РВ 2-го Управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях Григорій Кушнір.