Учора секретар міської ради Наталія Іваньо разом із заступниками міського голови та депутатами попередньо обговорили питання, що будуть винесені на засідання виконавчого комітету Покровської міської ради, повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

Першим питанням присутні розглянули доцільність ремонтних робіт дорожнього полотна, які були заплановані на цей рік. Відповідними інстанціями був складений список вулиць, на яких потрібно провести ямковий ремонт. Керівництво міста розглянуло запропонований перелік та вирішило, що проведення робіт необхідно відкласти. З депутатів та членів виконкому буде створена комісія для визначення необхідності та масштабу ремонту на кожній вулиці, аби дороги були проїзними.

«Ми повинні прийняти спільне рішення. З огляду на те, що сьогодні в області тривають військові дії, чи треба місту витрачати бюджетні кошти на латання доріг, чи може краще залишити їх для надання допомоги мешканцям громади у разі надзвичайної ситуації»‎, – зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо.

Також на засіданні підіймали питання ремонту покрівлі. На сьогодні у громаді опрацьовані всі заявки, що надходили до Контактного центру щодо ремонту твердої покрівлі. Зараз зібрані та опрацьовуються заявки від мешканців громади щодо пошкодження даху з гнучких і еластичних матеріалів.

Всі роботи, в яких виникла необхідність через обстріли громади, будуть виконуватись коштом міського бюджету.

Крім зазначених потреб, присутні обговорили ще кілька питань з благоустрою, порядок надання натуральної та гуманітарної допомоги, а також передачу майна.