У Покровську в другу річницю повномасштабного вторгнення рф в Україну вшанували пам’ять полеглих Героїв. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

Рівно два роки тому, в ніч на 24 лютого, російська армія переступила кордон з Україною і вторглася в суверенну державу, знищуючи все на своєму шляху.

Ці два роки були періодом випробувань, стійкості та щоденного подвигу для українського народу, який несе тягар агресії та захищає свою свободу і незалежність. Від самого початку вторгнення українські військові та цивільні проявили неймовірний героїзм і рішучість у боротьбі з окупантами. Від 24 лютого 2022 року на захист своєї держави стали сотні тисяч Захисників України. Вже другий рік поспіль вони героїчно б'ються за наше вільне майбутнє в цій кровавій війні. Іноді – ціною власного життя. 

З моменту повномасштабного вторгнення Покровська громада втратила 72 воїнів. Пам'ять усіх загиблих керівники Покровської районної та міської ВА, силових структур вшанували хвилиною мовчання і покладанням квітів на Алеї Слави. 

«Ми схиляємо голови перед усіма, хто поклав свої життя заради майбутнього України, хто вже 10 років захищав і захищає рідну землю, хто не побачив перемогу, але зробив усе, аби її наблизити. Сьогодні історія нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, коли ми діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні! Ми свято віримо в перемогу і знаємо, що вона неодмінно настане!» – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.