Сьогодні в Покровську відбулись урочистості з нагоди сьомої річниці Національної поліції України. Свято було засноване президентом України в грудні 2015 року.

З перших годин війни поліціянти Покровського району перейшли на посилену службу, продовжують так працювати і зараз. Під час роботи місцеві правоохоронці вже неодноразово потрапляли під ворожі обстріли. Тож на початку заходу присутні вшанували пам'ять загиблих при виконанні службових обов'язків хвилиною мовчання.

З нагоди свята поліцейських вітали перший заступник голови Покровської РДА Володимир Замотаєв, виконуючий обов’язки голови Покровської районної ради Юрій Середа, начальник Покровського районного управління поліції полковник поліції Роман Ткаченко та покровський міський голова Руслан Требушкін.

Присутнім у залі бажали витримки, мужності, самовіддачі, постійної готовності прийти на допомогу до тих, хто потребує захисту.

«Поліцейські стали пліч-о-пліч з бійцями ВСУ та ТрО на захист нашої держави. На виконанні службових завдань з протидії російському ворогу вони розшукують диверсантів, протистоять мародерам, несуть службу на блокпостах, фіксують злочини та допомагають в евакуації населення. Ми щиро вдячні за їхню  роботу, за той щоденний подвиг, який вони здійснюють у воєнний час. Бажаємо миру та здоров'я поліцейським та їхнім родинам», привітав правоохоронців очільник Покровської громади Руслан Требушкін.

За вагомий внесок у зміцнення законності, високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків, вірність Присязі та з нагоди святкування Дня Національної поліції понад 20 представників Покровського районного управління поліції отримали грамоти та подяки.

Гарний настрій та святкову атмосферу дарували присутнім місцеві творчі колективи.

Джерело: Покровська міськрада