У Покровську усувають наслідки російського обстрілу, який стався у ніч проти 24 квітня. Комунальні служби допомагають жителям міста привести до ладу пошкоджені будинки. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Учора вночі осколками ракет та вибуховою хвилею було пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об’єкти комунальної та державної власності.

Після обстеження місця влучання представники комунальних підприємств організували підвезення та видачу матеріалів для власників пошкоджених будівель. 

«Роботи виконували чотири ремонтні бригади загальною кількістю 17 осіб. Зусилля комунальників були направлені на «закриття» вікон та прибирання від пошкоджених металоконструкцій прибудинкових територій», – повідомляють у Покровській МВА.

Для виконання робіт було використано 105 листів фанери, 100 рейок, 60 штук дошки обрізної 25 мм, 100 кв. м тарпауліну та 2000 саморізів по дереву. Загалом було відновлено близько 70 віконних конструкцій. 

«Слід зауважити, що всі ремонтні роботи проводяться за рахунок матеріального резерву, який мають комунальні служби для першочергового відновлення пошкодженого майна після обстрілів», – повідомляють у міській адміністрації.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі 24 квітня росіяни обстріляли Покровськ. Як повідомили в поліції, ворог спрямував на місто 3 ракети із ЗРК «С-300».